Wat klanten vertellen over mij

Michelle Schouten - Online Groei
“De samenwerking met Marieke verloopt perfect en met goed resultaten.


Marieke heeft mij ondersteund met mijn Facebook Advertentie klanten. Ze komt altijd haar afspraken na en weet waar ze het over heeft.


Vooral technisch is ze heel sterk. Ze duikt daar ook graag in om er alles over te weten.


Werken met teksten en daarin aanbevelingen geven kan zij ook heel goed”.
Michelle Schouten - Eigenaresse Online Groei
Braas Allround Service

“Wij zijn bij Blok Op Orde terecht gekomen na een zoektocht waarbij wij iemand nodig hadden die Facebook adverteren en een stukje marketing kon uitvoeren.


Marieke kon ons bij onze diverse bedrijven helpen, waarbij we voor één bedrijf FB advertenties voor een webshop wilde inzetten met als eerste doel naamsbekendheid creëren.


Hier kon zij ons verrassend genoeg ook nog goed adviseren betreffende onze structuur van de webshop en andere IT zaken.


Bij een ander bedrijf is  een vacature advertentie campagne zeer succesvol door haar ingezet.

En als sluitend voorbeeld voorzag ze onze sportschool van grote bekendheid met een groeiend ledental middels mooie campagnes.


Al met al heeft Marieke ons zeer goed geholpen (en nog steeds), ook omdat ze bekend is met vele facetten van de digitale wereld.


Hierdoor is ze haar geld meer dan waard en kan ze voorzien in goede informatie waarbij de effectiviteit per bedrijf groot is”

John Braas | Duurzaam Wonen Holland | Loods 45
Wendy van den Bersselaar -  Natuurlijk Online

“Voor één van mijn trainingen voor technische VA’s (waarin ik ze de ‘basics’ leer rondom het adverteren op Facebook en Instagram) was ik op zoek naar een expert op het gebied van adverteren op deze kanalen.


In Marieke vond ik die expert, aan wie ik met volledig vertrouwen en een gerust hart de dagelijkse support aan de deelnemers kan toevertrouwen.


Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen (zowel op het gebied van techniek als strategie), heeft veel geduld en kan, dat wat soms redelijk complex lijkt, op een makkelijke manier uitleggen.


Ze is prettig in de omgang en werkt zelfstandig en onafhankelijk, waardoor ze me echt kan ontlasten en een belangrijke meerwaarde biedt aan de deelnemers van mijn training.


Ik vind het een verademing om met Marieke samen te werken en beveel Marieke dan ook graag warm aan, als er iemand in mijn netwerk op zoek is naar een fijne samenwerking met iemand die ze kan helpen op het gebied van adverteren op Facebook en/of Instagram”.

Wendy van den Bersselaar | Eigenaresse Natuurlijk Online

Voorbeelden van bedrijven en samenwerking

Pluukz Online Pluktuin
Webshop Bloemen
Luscious Loaf

Webshop Hartige Broden

Logo Duurzaam Wonen Holland
Webshop duurzaam bouwmateriaal
Leppink Adventure
Reis- en trainingsinstituut
Phil Lifecoach

Coach en opleidingsinstituut

Boss Coaching
Spirituele coaching

Meer informatie nodig?