Ben jij klaar voor een serieuze groei van je bedrijf?

Facebook en Instagram Adverteren uitbesteden

Elke dag scrollen 7 miljoen Nederlandse gebruikers +/- een uur lang door Facebook. En dat betekent dat zij in die 60 minuten een lead of een klant van je kunnen worden.

En hoewel Facebook - oftewel Meta - onder groeiende kritiek zich voortbeweegt, zijn zij nog steeds degene die de meest efficiënte advertenties kunnen leveren. De reden hiervoor is de enorme hoeveelheid data die zij tot hun beschikking hebben. En jouw doelgroep staat hiertussen.

Natuurlijk hoef je niet te adverteren. Maar als je meer zichtbaarheid wilt creëren voor je bedrijf is Facebook adverteren toch wel een van de beste manieren om dit snel te bereiken.


Waarom uitbesteden?


"Ik wil mijn doelgroep optimaal bereiken. Maar ik weet niet hoe ik dit moet aanpakken"

“Ik heb het zelf geprobeerd, maar ik loop er, qua energie, op leeg”.

"Ik adverteer al via Facebook en Instagram, maar ik zie geen goede resultaten".

"Ik heb geen zin om continue achter de feiten aan te lopen met al die dagelijkse updates in digitale marketing".


Wat kan ik voor je betekenen?

Ik help je met het bedenken  van een online advertentie strategie passend bij je doelgroep, het platform en bij jouw bedrijf. Ik creëer de advertentie campagnes via Facebook Business manager in jouw advertentie account. En vervolgens test en optimaliseer ik de advertenties en streef daarbij naar een maximaal resultaat.


Het enige wat jij hoeft te doen is samen met mij een marketingplanning te overleggen, de doelen te bepalen en content aan te leveren in conceptvorm.

Voor wie is deze service geschikt?

Je hebt een online business en je wilt je bedrijf via een werkende digitale marketing strategie vermarkten.

Je hebt je product of service al eens eerder verkocht in een bepaalde vorm (organisch of via betaald adverteren)

Je wilt je doelgroep, leads en sales laten groeien met een passende digitale marketing strategie die ervoor zorgt dat je je onderscheidt en meer consistentie creëert in je bedrijfsgroei.

Je bent bereid samen te werken en te investeren in een partnership met een online advertentie specialist die begrijpt hoe de online markt in elkaar steekt.

Je bent klaar voor een serieuze groei van je bedrijf!

Facebook Advertentie Helpdesk

Voor degene die zelf adverteren op Facebook en Instagram en eerst hun (startende) bedrijf op de rails willen zetten, heb ik een plek gecreëerd waar ondernemers met incidentele vragen terecht kunnen op gebied van Facebook en Instagram adverteren. 

De Facebook - Meta - Advertentie Helpdesk voor ondernemers.


Niet iedereen heeft direct het budget om hun online advertentie marketing uit te besteden aan een partner. Maar beseffen wel dat het belangrijk is om zichtbaarheid te creëren via social media.


Je kunt o.a. terecht bij deze Helpdesk met de volgende vragen:

  •  Technische vragen over instellingen van het advertentieaccount en/of Facebook Business manager account.
  •  Technische vragen over Meta pixel en Facebook conversions API.
  •  Tactische vragen over de beste opbouw van je advertentiecampagne.
  •  Strategische vragen over de status van je funnel.
  •  Of gewoon: "Ik heb campagnes aangezet, maar de resultaten blijven uit, kun je eens kijken?

Investering Helpdesk

De kosten voor de Helpdesk zijn gebaseerd op een specifieke tijdspendering. En niet op een abonnement of membership. Van te voren schat ik in hoeveel tijd iets gaat kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Werkwijze

Neem contact op via de mail of telefoon en geef aan waar je tegenaan loopt. We spreken vervolgens samen af via een Zoom call. Of je geeft me toegang tot je account via het toevoegen van mijn Partner-ID in je bedrijfsmanager account.

Voor wie is deze service geschikt?

Je hebt een online business en je hebt een goed idee wie je ideale klant is, maar je  beschikt nog niet over een budget om je marketing volledig uit te besteden.

Je hebt behoefte aan een sparringspartner die je incidenteel advies kan geven.

Je hebt behoefte aan een step-by-step instructie die past bij jouw businessmodel.

Je twijfelt of je technische set up optimaal staat ingesteld gezien de snelle ontwikkelingen in de online marketing wereld.

Je wilt checken of jouw funnel beter kan presteren met betere resultaten.

Linkedin Adverteren uitbesteden

Sommige doelgroepen laten zich beter bedienen via een ander platform dan Facebook en Instagram.  Dit ligt natuurlijk geheel aan de doelgroep die je voor ogen hebt. Vooral een Business to Business (B2B) benadering waarbij je je richt op de grotere bedrijven, kun je wellicht beter bereiken via Linkedin.


Ook hier kan ik je mee helpen. Waarbij we ook op dit platform eerst een passende strategie bedenken en ik vervolgens de advertentie campagnes voor je opbouw en optimaliseer.

Voor wie is deze service geschikt?

Je hebt een bedrijf die zich richt op de zakelijke markt en wilt deze via een effectieve digitale marketing strategie vermarkten.
Je hebt je product of service al eens eerder verkocht in een bepaalde vorm (organisch of via betaald adverteren).
Je wilt gebruik maken van de zeer unieke  B2B targeting mogelijkheden van Linkedin om je zakelijke doelgroep te bereiken.
Je wilt je zakelijke leads en sales laten groeien met een passende digitale marketing strategie die ervoor zorgt dat je je onderscheidt en meer consistentie creëert in je bedrijfsgroei.
Je bent bereid samen te werken en te investeren in een partnership met een online advertentie specialist die begrijpt hoe de online markt in elkaar steekt.

Neem contact op met een Online Advertentie Expert

Testimonials

“Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen”
Wendy van den Bersselaar -  Natuurlijk Online
Wendy van den Bersselaar - Natuurlijk Online
“De samenwerking met Marieke loopt perfect en met goede resultaten”
Michelle Schouten - Online Groei
Michelle Schouten - Online Groei
“Marieke voorzag onze sportschool met een groeiend ledental met mooie campagnes”
Braas Allround Service
John Braas - Loods 45